Workshop ‘Land Art’

met Ria Kikkert

Land Art (landschapskunst) is een stroming in de beeldende kunst waarbij kunstenaars ingrijpende, kunstzinnig bedoelde ingrepen aanbrengen in een landschap.

Bovenstaande gaan we uiteraard niet doen, maar wij gaan genieten van het landschap waaruit we iets meenemen om daar vervolgens ook wat mee te creëren. We vertrekken gezamenlijk voor een kleine wandeling via een zgn. Klompenpad over het boerenland. Tijdens deze wandeling (20 min.) komen we van alles tegen: bladeren, grassen, halmen, veertjes en wat er verder letterlijk op ons pad komt. Daarna gaan we terug naar ons startpunt, waar we samen eerst wat drinken en daarna aan de slag gaan met wat we onderweg gevonden hebben. Ieder maakt een compositie van de dingen die hij/zij op het ‘land’ heeft gevonden. Kunst met een kleine k. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen.

Ria Kikkert is lid van de programmacommissie. Ze heeft ruimschoots ervaring in het begeleiden van creatieve workshops en doet dat op de haar geheel eigen aanstekelijke manier.

Datum:           donderdag 12 mei 2022

Aanvang:        19.00 uur

Startpunt:       De ‘biggenschuur’ bij De Zoete Inval

                        Broekemolenweg 5

                        3883 MG Putten                   

Toegang:        € 10 inclusief drankje

Aanmelden:   op volgorde van binnenkomst   

                          tot uiterlijk 5 mei

Via:               programma_commissie@eigentijdsgeloven.nl

                       

Delen

Lees ook

Najaar 2022

Najaar 2022

VACATURE PASTORAALWERKER: Het Algemeen Bestuur heeft de...