STEVIG STAAN IN EEN KWETSBARE WERELD

door FRIDE BONDA.

Twee middagen om elkaar te ontmoeten.
Naar aanleiding van het boek ‘Stevig staan in een kwetsbare wereld’ van Claartje Kruijff staan
we stil bij onze kwetsbaarheid en hoe we daarmee kunnen leven.

Zelf schrijft Claartje daarover: Aan de hand van thema’s als controle en moeten loslaten, kwetsbaarheid en maskers, vergeving, angst en moed, vertrouwen en hoop, de kracht van gemeenschap en delen, zoek ik spirituele ankerpunten voor een sterk geestelijk fundament. Wat is mijn betekenis, mijn eigen zegen tussen dit alles? Hoe wil en kan ik zijn? Wat blijft er van mij over als alles verandert? En, hoe blijf ik overeind in deze veeleisende wereld?

Ik, Fride Bonda, kom al jaren in jullie afdelingen om voor te gaan in zondagse vieringen. De laatste jaren moest ik wel eens afbellen, omdat de kwetsbaarheid van het leven onszelf getroffen had. De ziekte van mijn reisgenoot en een nekhernia beperkten mijn energie en mobiliteit.
Ik vind het leuk jullie te ontmoeten in gesprek over dit onderwerp.

Fride Bonda is predikant bij de Remonstranten en Doopsgezinden in Zwolle.

 

Data:             maandag 27 februari èn maandag 6 maart
Aanvang:     14.00 uur (op beide dagen)
Locatie:        Odd Fellowhuis, De Ketting 6, Dronten
Toegang:      € 10,00
Aanmelden: vóór 25 februari – voor beide dagen (vervolggesprekken) via programma@eigentijdsgeloven.nl

 Geïnteresseerd in deze boekbespreking/gespreksgroep? Heeft u het boek (EAN 9789026341410) van tevoren gelezen, dan kunt u volop meedoen met de discussie.

Delen

Lees ook

ZEE VAN TIJD

ZEE VAN TIJD

ZEE VAN TIJD Hoe sterk is liefde nog als alles wegvalt?...

Zomer 2023

Zomer 2023

Het nieuwe seizoen is op 27 augustus gestart met de...