Nieuws zomer 2021

Buitendag 2021 VGF

Vorig jaar kon het niet maar nu lijkt het er sterk op dat we  weer een buitendag kunnen houden. U bent op 29 augustus welkom op een feestelijke locatie en wel op het op het Wijngoed Wilgenhorst, De Helling 1-3  Zeewolde (Verlengde van de Ossenkampweg). De uitnodiging vindt u als bijlage in de agenda.
14-7-21

Vieringen weer gestart

Zoals u in de agenda kunt zien, zijn wij weer begonnen met vieringen. Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten en inspireren. Vanzelfsprekend volgen we de aanwijzingen rond corona.
1-5-21

Nieuws over de website

In maart is de basis voor het besloten deel van de website gebouwd. In april hebben we het concept getoond aan de afdelingsbesturen en gaan we aan de slag met hun wensen en suggesties. In mei wordt de persoonlijke toegang voor elk lid aangemaakt en zullen in eerste instantie bestuursleden toegang krijgen. In juni hopen we het besloten deel open te kunnen stellen voor alle leden. Vanaf dat moment willen we ook bijeenkomsten houden met leden in kleine groepjes om de weg te wijzen, suggesties te vernemen en een basis te creëren voor actief gebruik.

Wim de Lange, webmaster
Pim Bruins, webredacteur

 

Delen

Lees ook

Herfst 2023

Herfst 2023

Het nieuwe seizoen is op 27 augustus gestart met de...

Najaar 2022

Najaar 2022

VACATURE PASTORAALWERKER: Het Algemeen Bestuur heeft de...

Zomer 2022

Zomer 2022

We zijn op zondag 28 augustus op de Buitendag gestart met...