Kunst & Koffie met Relinde Kattenberg

Afgelopen jaar kwam het er vanwege corona helaas niet van, maar op woensdagmorgen 10 november is beeldend kunstenares Relinde Kattenberg bij ons te gast om te vertellen over haar werk. Aan de hand van beeldmateriaal zal ze laten zien hoe Bijbelse verhalen en personages haar telkens weer weten te inspireren tot het maken van sculpturen onder noemers als bijvoorbeeld ‘Dorst’, ‘Vertrouwen’ of ‘Sterk’. Maar ook de menselijke kwetsbaarheid is een terugkerend thema in haar werk. Laat u verrassen door haar doordachte en verfijnde gevoel voor vormgeving en esthetiek.

 Relinde Kattenberg heeft over de jaren haar eigen stijl in brons ontwikkeld. Zij wil graag dat haar kunstwerken, op wat voor manier dan ook, uitnodigen tot gesprek over emoties, gedachten en bredere maatschappelijke thema´s. Ze is geboeid door de relatie tussen God, mens en natuur. Haar werk wordt in binnen- en buitenland geëxposeerd en maakt deel uit van diverse vaste collecties in Nederland, België en Duitsland.

Zie www.relinde.com

  Datum:           woensdagmorgen 10 november 2021 
Aanvang:        10.00 uur
Locatie:           Denksportcentrum, De Oost 52, 8251 CV Dronten
Toegang:        €10 (contant) inclusief koffie
Aanmelden:   op volgorde van binnenkomst tot uiterlijk 8 november bij                                           secretariaatdronten@eigentijdsgeloven.nl 

Delen

Lees ook

Zomer 2021

Het seizoen 2021-2022 is begonnen. Op de buitendag 29...