Algemeen nieuws april 2022

Wij zijn blij dat wij weer bij elkaar kunnen komen, uiteraard met respect voor de coronaregels. De ontmoeting van mens tot mens is belangrijk voor onze gemeenschap. Als goede ervaring uit de corona tijd  blijft dat we eens per maand een viering opnemen afwisselend in Dronten of Lelystad. In een mail van de afdeling ontvangen alle leden het “youtube” adres van de opname. De opnames blijven beschikbaar in het deel voor leden op de pagina “opnames van diensten”.

De activiteiten worden de komende maanden gehouden volgens het jaarprogramma met bovendien nog enkele activiteiten die wegens corona niet konden doorgaan. De actuele informatie daarover staat in de agenda.

Verder wordt de informatiepagina aangepast voor het samengaan van Zeewolde en Lelystad. Op het ledendeel komt een plaats voor herinneringen in de vorm van opnames, foto’s en documenten. Ook op het ledendeel gaan we van start met het activeren van de pagina’s voor de verschillende groepen die binnen onze geloofsgemeenschap actief zijn. Begin volgend seizoen willen we dan actuele informatie tonen.

 

 

Delen

Lees ook

Najaar 2022

Najaar 2022

VACATURE PASTORAALWERKER: Het Algemeen Bestuur heeft de...

Zomer 2022

Zomer 2022

We zijn op zondag 28 augustus op de Buitendag gestart met...